Categories
Ежедневно

The Срещата

Събрахме се. Донка, Вера, Пейо, Дончо (и Веси), аз, Димитър, Андрей (+компания) седнахме заедно на една маса. На т.нар. „Среща Първа на блогърите от/в Пловдив„. Запознахме се, хапнахме, пийнахме. Повече пийнахме. Или поне аз – днес цял ден от ушите ми излизат изпарения от насъбралото се в организма ми количество джибри. За устата да не говоря.

Но пък беше повече от забавно – от масата се познавах само с Донка и Вера, с всички останали се виждах за пръв път (е, с Димитър сме учили 5 години заедно, ама това не се брои 🙂 ). Имаше и липсващи, особено един виден пловдивски блогър, който щеше да внесе допълнително настроение на сбирката. Ама не дойде. Сигурно е нямал табуретка у дома, щото както писах – нямаше места, а той не се обади на никой.

Най-якото е, че нямаше разговори за блоговете – просто нормални човешки разговори, на съвсем различни теми. Т.е. с нищо не се отличавахме от всички останали посетители в заведението. Е, може би бяхме малко по-шумни, ама какво пък… Иначе с изненада констатирах, че хуморът на Пейо ми импонира перфектно.

На всичкото отгоре Андрей празнуваше именния си ден, та увеселението беше двойно.

Вера вече разпрати снимките от нейния апарат, сега чакаме да видим снимките от този на Донка и адаша. Между другото, с апарата на Донка направих „Снимката на вечерта“ – Вера и Донка във вихъра на купона. Ама се опасявам, че от суета няма да види бял свят. Няма да публикувам снимки, предполагам, че ще бъдат достъпни за разглеждане в блоговете на собствениците на апаратите.

И… понеже цяла вечер имаше хора, които наричаха блога ми „Дневниците на един Gregg“ (вероятно по аналогия с „Дневниците на Бриджит Джоунс„?), та по този повод днес смених името му за една седмица, до следващата събота – като закачка и намигване 😛 .

Сега да видим кой от нас ще ходи в София, на тамошната среща.

9 отговори на “The Срещата”

Вашият коментар