Categories
Ежедневно

Човек дори добре да блогва, се напива

Край на анонимността
След кратко „беседване“ с Донка в skype ни осени гениалната идея, след която умозаключихме (всеки за себе си), че „светът е кръчма“ и трябва най-сетне пловдивските блогъри да свалим маските на анонимността и да седнем на/край една маса. Е, някои може да седят на табуретка, но за това – по-долу.

Колкото по-скоро, толкова по-добре. Затова чудото ще да се случи ей сега, в петък. Пада се 30 ноември. В „Петното на Роршах„, но преди това – в „Тихия двор“ (рИстуранта утзад).

И ако ни хареса, може да се изтресем на срещата в София 😈 .

Всички са поканени. Донка събира бройката, за да се направи резервация. Който не се запише, а реши да дойде — ще трябва да си носи табуретка от вкъщи, щото кръчмата не е особено голяма, а в петък обикновено е пълна 🙂

Аз съм там. Ще се видим в петък. Буквално.

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

2 отговори на “Човек дори добре да блогва, се напива”

Вашият коментар