Контакти

Loading

Вашето следващо ГОЛЯМО дигитално приключение започва от тази страница. Но преди това — да поговорим!

Аз съм от Пловдив и се намирам в Пловдив, но интернет прави света малък, а общуването – бързо, лесно и приятно, като позволява да се премахват (почти изцяло) географските ограничения. Ето как можем да разговаряме:

Електронна поща:

Електронната поща, която най-често проверявам, е dimitar.tsonev@gmail.com.

В случай, че сте получили от мен друг адрес, непременно използвайте него – не съм го дал случайно и има значение кое писмо къде го получавам, особено за времето за реакция (стремя се да чета всички писма, които не са спам, но заради обема от писма, който достига до мен и очаква някаква реакция, отговорът или реакцията може да е забавена).

  • В случай, че желаете да подадете сигнал или да споделите нещо с TrafficNews.bg, ползвайте редакционната поща – redaktor@trafficnews.bg и дежурният редактор ще реагира своевременно.

Телефони:

Желателно е да се представяте, да кажете кой се обажда и от къде, независимо дали сме комуникирали и преди.

+359 886 305 755

Забележка: В случай, че причината за обаждане не изисква реакция сега или може да почака, вероятно комуникацията по другите канали е по-подходяща и удачна.

Facebook:

Вероятността да приема покана за приятелство във Facebook е минимална, особено ако не се познаваме лично и не поддържаме сериозни контакти, които да продължим и във Facebook. Потребителският ми профил е изцяло публичен и може да бъде следван без да е необходимо приятелство чрез услугата за абонамент (следване).

Имам регистрирана и публична страница, която беше създадена преди Facebook да позволят следването на профили. Днес тази страница не се радва на особена активност, но може да бъде ползвана за контакт (особено подходяща за брандове, които нямат пълен достъп до потребителските профили).

Viber/WhatsUp/Skype:

Имам активиран Viber на всички мобилни номера, но предпочитам да не го използвам.

Skype можем да ползваме само с предварителна уговорка, защото не го харесвам като услуга и отбягвам използването му/пускането му.

Имам активиран WhatsUp.

Twitter:

Можете да ме откриете, следвате, споменавате, да ми говорите в Twitter — потребителската ми сметка е @dtsonev. Впрегнете креативността си и опитайте да съберете съобщението си в 140 символа.

LinkedIn:

Профилът ми в LinkedIn е недотам пълен и изчерпателен, колкото е този сайт, но е добро място за започване на контакт – там едновременно вие ще получите информация за мен, а и аз ще науча повече за бизнеса ви. Бизнесът ви не присъства в LinkedIn? И защо?! Какво печелите, че можете да си го позволите?

One reply on “Контакти”