Categories
Google

Покани за Google+

Loading

Google Plus

Google+ е реалност от доста време, но шумът около него със сигурност ще продължи да се разраства. Още при стартирането си, Google обявиха, че проектът е в „полеви изпитания“. Това не е бета версия. Не е дори и алфа версия. Това означава, че във всеки един момент Google могат да решат, че полевите изпитания са неуспешни и да приберат (затворят) проекта за доразработване. Без да дължат за това обяснения. Малка е вероятността да станем свидетели на този сценарий, но е хубаво да се има предвид. Точно това разяснение сякаш убягна на всички (в това число и на всички родни медии, които писаха за проекта). Така, без да разбират тази малка подробност, както и факта, че системата все още не е съвсем готова за използване, а са налични само няколко основн функционалности, потребителите се впуснаха в издирване на покани за ранен достъп.

Някои се включиха в проекта, други все още не са получили покана или няма кой да ги покани. Ето какво се случва вътре и вън. Още от началото обявих, че не смятам да каня никого, защото в България липсва културата на ранните потребтели.

Сега, когато проектът е относително стабилен, много грешки са поправени или са докладвани, когато вече има много голям брой българи в Google+, мога да поканя онези, които не са успели да се вредят до покани.

Условието, за да получите покана

На много места (вече) може да се помоли за покана, но на много от тях адресът за електронна поща остава видим за всички и не е невъзможно (дори е напълно очаквано) да бъде включен в спам групи и списъци. Едва ли някой иска да се случи това.

Ако оставите коментар под тази статия (като гост) и в полето за електронна поща посочите валиден адрес в Gmail, той ще бъде видим само от мен и ще бъде използван само и единствено, за да изпраря поканата на него. Но преди да се случи това, в замяна очаквам да копирате пасажа с текст, който следва, и да попълните на мястото на точките вашето мнение. Другият вариант е да разкажете в свободен текст за любопитството, очакванията и нагласите си.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен/любопитна и ……… . Очаквам в Google+ ………… и това да ми помогне ………… .

75 replies on “Покани за Google+”

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и вдъхновен да видя как от Google разбират и интерпретират виртуалната социална медия. Очаквам в Google+ различни и интересни нововъведения, отличаващи го от останалите соц. портали и това да ми помогне по-лесно да се откажа от Facebook.

„в България липсва културата на ранните потребтели“ – тотално точно. Много маймунки се качиха на клона, но повечето без идея защо са там. Много от тях сега мрънкат против G+, а дори и един репорт за грешка не са изпратили, нито мнение или препоръка. Като гледам коментарите по чужди сайтове и там ги има такива, но май са по-малко. Лично според мен е още рано да се влиза масово и повечето потребители още не са готови. Дано от Google бързо се справят, че този интерес им изиграва малко лоша шега.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и се надявам да доживея ден в който никой няма дори да си спомня за Facebook . Очаквам Google+ в едно повечето средства за комуникация и това да ми помогне да комуникирам с правилните хора на правилните теми без да трябва да се ровя в тонове реклами, безполезни постове и тежки за браузване шарении.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и защото обикновено съм ползвал всички новости на Гугъл още от самото им начало. Не очаквам в Google+ да открия топлата вода, но съм сигурен, че са измислили нови и удобни начини да я ползвам. Надявам се да се забия още по-дълбоко в другата реалност.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен/любопитна и харесвам експериментите. Очаквам в Google+ стабилна и многопосочна услуга и това да ми помогне за по добра интегрираност на услугите .

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен дали най-после, най-големият кошмар на Марк Зукърбърг:“Facebook загива“, се е сбъднал? Намери ли си майстора принцът на виртуалната глобализация? Както се и очакваше, в лицето на гиганта – Google…

Желая да получа покана
за Google+, защото съм любопитен и харесвам всички приложения на тази компация. Очаквам в
Google+ нещо наистина практично за потребителите и това да ми помогне лесно и бързо да работя с приложенията им.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен/любопитна дали всички новости и въведения който рекламираха,че ще ги отличават от Facebook са факт. Очаквам в Google+ да намеря уредени и улеснени условия със сигурността и други новости и това да ми помогне по много по лесен и приятен начин да обменям информация,да комуникирам и информрам.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен/любопитна и обичам новите неща, новите възможности за комуникация. Очаквам в Google+ по-добри и по-забавни приложения и това да ми помогне все пак да опазя личната си информация!

Желая да получа покана за Google+,защото съм любопитен да видя какво са сътворили Google и дано начинанието им да е добро.При все това съм им голям фен на тях и всички техни продукти.

Желая да получа покана за Google+,защото съм любопитен да разбера какво е направил Google упитвайки се да суперничи с Facebook.Очаквам в Google+ нови приложения и това да ми помогне да се свързвам с причтелите си.

galin.n.gyudzhenov@gmail.bg

Желая да получа покана за Google+,защото съм любопитен да разбера какво е
направил Google упитвайки се да съперничи с Facebook.Очаквам в Google+
нови приложения и това да ми помогне да се свързвам с приятелите си.

@f5d592d008a1707f63f83cc167ef6290:disqus

Желая да получа покана за Google+, защото съм ужасно любопитна, защото не искам да пропускам старта на този грандиозен проект, и защото имам намерения да се влея в редиците му от личен и професионален интерес. Споменах ли, че вече се хванах на бас с 17годишната си дъщеря, че Google+ ще издуха Facebook за нула време/за 6месеца/, затова възнамерявам да изпращам препоръки, забележки и т.н, за да тръгне алфа, бета, зета.. и накрая официалната версия максимално бързо.  Очаквам в Google+ да проуча възможните инструменти, с които системата разполага в областта на маркетинга, това ще ми помогне в професионален план. Полезното и приятно = Google+.

Желая да получа покана за Google+,защото съм любопитен да разбера какво е
направил Google упитвайки се да съперничи с Facebook.Очаквам в Google+ 
нови приложения и това да ми помогне да се свързвам с приятелите си.
krasen76@gmail.com

Ако може и за мен една покана, ще съм Ви много благодарна! Просто ми е интересно каква е разликата с Фейсбук и дали наистина е нещо по-добро…

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитна и искам да имам нещо, за което всички товорят в момента. Очаквам в Google+ да има някакви подобрения в сравнение с Фейсбук и това да ми помогне да общувам по-добре с мойте познати.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и ми е интересно да видя това чудо Очаквам в Google+ да има повече Сигурност и настройки в тази посока и това да ми помогне да общувам по-защитено.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и се надявам наистина да е нещо интересно . Очаквам в Google+ да открия по-смислени неща и това да ми помогне за истинска комуникация с хората .

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и желая да се присъединя към нещо ново. Очаквам в Google+ да има нови и смислени неща и това да ми помогне  за коректно общуване.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен да се присъединя към нещо ново и различно. Очаквам в Google+ да намеря нови и интересни приложения, както и много нови приятели и това да ми помогне за една по-добра комуникация и общуване с други хора и организации!

При толкова много суперлативи, наистина желая да получа покана за Гугъл+ .Разпалихте любопитството ми .Искам да имам база за сравнение.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен дали очакванията ще се окажат оправдани  . Очаквам в Google+ иновативни решения и това да ми помогне за по-пълноценно общуване . 

 Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен дали очакванията ще се окажат оправдани, дали google ще пребори facebook и ако е така да ми помогне за напред в общуването.

 Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен дали очакванията ще се окажат оправдани, дали google ще пребори facebook и ако е така да ми помогне за напред в общуването.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и искам да видя как работи и да го ползвам. Очаквам в Google+ повече възможности за добавяне на неограничен брой контакти и още нови и интересни функции това да ми помогне точно както Гугъл във всичко 🙂  .

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен и очаквам с нетърпение да видя как изглежда, какво се случва и как се изгражда. Очаквам в Google+ да има доста по-различни места от съществуващата му конкуренция и това да ми помогне не толкова, но да ми даде добър старт преди доста други българи да разуча и видя за какво иде реч.

Желая да получа покана за Google+, защото съм любопитен/любопитна и искам да пробвам нещо различно от възвеличавания Facebook . Очаквам в Google+ първо: по-голяма лична сигурност и това да ми помогне второ :да споделям с приятели и колеги, без претиснение,че писаното ще стигне не където трябва .

Вашият коментар