Categories
Ежедневно

re:Стартиране

Phoenix

Ето, че след период на отсъствие, породен от смяната и разправии с хостинг доставчика, който ползвам, блогът отново е на линия.

Ако сте таили надежди, че той няма да се върне, по един или друг начин това ви е носило радост – съжалявам ви! Малко свещи сте палили! Сериалът е с продължение!

Благодаря на всички онези, които оказаха подкрепа, както и на всички онези, които ми писаха и ми звъняха по телефона, за да ми кажат, че блогът го няма. Особени благодарности на Светла!

Дълго време обмислях някои сериозни промени, които да направя наоколо. Някои от тях вече са факт, макар и да не се виждат или се забелязват трудно, други ще се случват през следващите няколко дни. Надявам се да успея да реализирам всичките си замисли.

Добре е, ако приемате този период като „полево изпитание“ (това звучи ли ви познато?).

Едно е сигурно, обаче — този блог се върна към живота, като феникс, за да можем да продължим да бъдем заедно. Което е прекрасно!

4 отговори на “re:Стартиране”

Направи, при това много, макар никой да не видя и разбра! Въпреки това аз наистина го оценявам! Колкото до хостинга, и аз искрено се надявам да е безпроблемно, че тези направо ми изпилиха нервите. Засега блогът ми продължава да попада под юрисдикцията на Обединеното кралство, но на друго място. Това обяснява леката тромавост. Тази Хралупа, както я нарекох (предишното място наричах Пещерата), е значително по-просторна и удобна, на прърво ползване.

Вашият коментар