Categories
Театър

На театър в Пловдив през ФЕВРУАРИ 2008

Loading

Logo DT-Plovdiv

Програма на Драматичен театър – Пловдив за месец февруари 2008г.

Акценти:

  • Актьорът Стефан Попов е номиниран за награда „Икар“ за ролята си на Аслаксен в спектакъла „Общественъ врагъ„. Ако все още не сте го гледали, не пропускайте тази възможност през февруари! Струва си!
  • Носителката на „Аскеер“ и „Икар“ Александра Василева се завръща на пловдивска сцена в спектакъла „Кървава сватба“ от Лорка, реж. Мариус Куркински. През 2007 представлението получи награда „Пловдив“ за цялостен спектакъл. „Кървава сватба“ можете да видите само на 20.02, затова побързайте!
  • За 14 февруари е подготвена празнична оферта – 2 билета на цената на 1 за вълшебния спектакъл „Сън в лятна нощ“! След представлението микрофонът ще бъде предоставен на онези, които имат смелостта да се обяснят в любов от театралната сцена. За тях ще има и подаръци, любезно предоставени от замъка „Ескалибур“, книжарница „Магелан“, Иноксхром и пицарии „Годзила“! Представлението започва 18 часа и е прекрасно начало на празника! Други отстъпки и намаления не важат.
  • Премиерното ни заглавие „Човекоядката“ от Иван Радоев, реж. Тодор Колев. Спектакълът се е играл рекордните 11 години (или 400 представления) в театър „София“, като в главната роля, както и днес, е бил Тодор Колев.

И още:

  • На 11 февруари на пловдивска сцена гостува Драматичен театър „А. Будевска“ със спектакъла „Женитба“ от Н. В. Гогол, режисьор Юрий Погребничко
  • На 18 февруари гостува Малък градски театър „Зад канала“ с постановката „Странната двойка“ от Нийл Саймън, режисьор Андрей Аврамов

Билети – от билетната каса на театъра (за любителите на силни усещания), от bgbileti.com или книжарници „Магелан“.

Вашият коментар