Categories
Ежедневно

Без коментар

Ето какво получих току-що в пощата си, като коментар за написаното от мен по повод „постановката за микровълнова“ в пловдивския театър „Албена“

Оставям го без коментар, особено частта за „публичното пространство“, но вие ако имате желание – заповядайте 🙂

(има малко по-голяма версия след щракване)

email

Update: бърза справка разкри, че получената заплаха е от сина на режисьора Бойко Илиев, Николай Илиев… годеник на Саня Борисова. Което прави ситуацията изключително първобитна.

12 replies on “Без коментар”

Yanko Radunchev каза:

Ами тъй де като няма какво да се каже по същество влиза юмрука/петата в действие. Нищо де може да му вземем парите след срещата на този „борец за правдата“.

Хмдаааа… такива са рисковете от независимата театрална критика. Както беше казал един общ приятел – в България качествена художествена критика може да се прави само анонимно.

да, инак пристига освирепелият годеник-възлюбен и раздава тупаници. Все едно сме в Тъмните векове… „щи пратя мутри!“

Ама недей така, момчето е истински кавалер. Не заплашва с мутри, а със собствената си пета. Годеник – мечта, ако се съди по отношението на премиера (сочен от мнозина за най-красивия мъж в България) към физическото насилие.

Art_bastun каза:

Ми прав е човека – ако наричаш годеницата му „пън“ това показва и лично отношение и проблема става личен. 🙂 Като се научиш да даваш професионална критика може и отношението да се промени 🙂

Не ме интересува как е в леглото. На сцената беше като пън.

HaoMu каза:

Извинете г-н Цонев, кога станахте мазило ? Дали ще е възможно и аз да ви размажа , върху филийка примерно ?

НА НИКИ ИЛИЕВ ПРАДЯДО МУ каза:

Обиковено критиците са хора които никога не са постигали успехите на хората които критикуват. Жалко ,че ти е писал сега не може да ти размаже физиономията.

Manuelle каза:

Саня Борисова не успя да понесе елементарна роля в посредствен сериал, какво остава за Албена. Не е нужно аз самата да съм Мерил Стрийп, за да го кажа.

Teodora каза:

Аз също гледах „Албена“ и според мен пиесата беше добра. Даже след края и бяхме в гримиорната на Саня. Тя  се държа много добре въпреки, че се осетихме, че бързаше за някаде. Не мисля, че подобен род коментари са уместни.

[…] та покрай филма им1, се е повдигнал въпроса за заплахата, която Ники Илиев ми отправи, след като публикувах мнението си за постановката […]

Вашият коментар