Categories
Интернет

Уеб ВИЗИЯ 2016

Уеб Визия 2016 постави началото на редица обсъждания за пресечната точка между индустрията за красота и публиката ѝ, различните форми на общуване и проблемите, които поражда съвременното дигитално битие.

Уеб Визия 2016 беше прекрасно събитие – единствено по рода си в този сектор и за мен беше задължително да присъствам – от една страна като PR на Стар Нейлз – България, а от друга – като запален привърженик (изследовател и критик) на дигиталния свят. Получих покана да бъда модератор на дискусията за бариерите, предразсъдъците и възможностите за прилагане на похватите на дигиталния маркетинг в индустрията за красота. Беше привилегия, която нямаше как да откажа.

Целият ден премина в разговори, идеи и обсъждания, но за съжаление не можахме да засегнем много теми, а и мястото не предполагаше многобройна аудитория. Затова смятам да споделям тук различни проблеми и казуси, които вероятно ще са полезни за други. Ще се радвам ако получавам въпроси или коментари, допълвания и идеи – те ще намират своето място тук и по този начин ще можем заедно да движим нещата напред, докато дойде време да се видим отново догодина на Уеб Визия 2017!

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

Вашият коментар