Гласувания в Music Idol

Едно нещо от организацията на третия сезон на Music Idol не ми е ясна:

В България и Македония предаването се излъчва (уж) на живо, от 20 часа. Линиите са отворени, водещите призовават зрителите и публиката активно да гласуват и да подкрепят своите любимци, да пращат SMS-и и да въртят шайбите на домашните си телефони. И в края на предаването линиите се затварят и един от кандидатите за музикална слава си тръгва. По решение на зрителите.

Дотук всичко звучи екстра. Проблемът е, че Македония е в друга часова зона. И въпросът е: как и кога македонците гласуват, след като не могат да подозират какво се случва в предаването, кого трябва да подкрепят, на кой телефон… Странна работа. Някой дали има логично обяснение?!

Защото на мен всичко започва да ми намирисва на понагласено…

Включете се в разговора

12 коментари

  1. Ами нали е на живо. Какъв е проблема? В България го гледаме по наше време от 20 часа, а македонците от 19.

  2. Ами нали е на живо. Какъв е проблема? В България го гледаме по наше време от 20 часа, а македонците от 19.

  3. Освен казаното от Пирин по-горе допълвам, че македонците си имат други телефони, на които да гласуват с смс. По време на живото предаване в лентата с номерата на участниците телефоните са различни от б-ските.

  4. Освен казаното от Пирин по-горе допълвам, че македонците си имат други телефони, на които да гласуват с смс. По време на живото предаване в лентата с номерата на участниците телефоните са различни от б-ските.

  5. Не един път Иван и Андрей казаха, че предаването в Македония се излъчва в 19 часа тамошно време.

  6. Не един път Иван и Андрей казаха, че предаването в Македония се излъчва в 19 часа тамошно време.

Оставете коментар