Варна, морето, сините вълни…

Ваканция!Утре, 9 август, заминавам за Варна. Ще бъда там до края на уикенда, на работна среща с шефовете, които са там от вече доста време.

Очертава се там да бъдем запознати с някакъв нов, грандиозен проект, по който ще работим, но аз отсега предричам голям купон, много работа, плаж… все неща, които умеем добре, до съвършенство. Особено купона. Да не говорим пък за работата 🙂 . За плажа ще видим, дано времето да е хубаво и да позволява такъв тип развлечения.

Та тъй като ще съм изцяло погълнат от описаните по-горе неща, вероятно няма да мога да следя много-много какво се случва тук, възможно е дори да не остане време да пиша оттам, затова с тази публикация официално обявявам, че излизам в кратка блог-отпуска.

Та ако някой от наминаващите наоколо е във Варна по това време или пък някой варненец случайно (или недотам) четящ блога ми има желание да пие кафе с мен, може да се обади, няма да откажа още приятни емоции.

Ами това е то, до скоро…

Включете се в разговора

12 коментари

  1. Май изпусна един-двама кандидати – миналата събота ходих дотам. Пак ще остане за друг път…

  2. Май изпусна един-двама кандидати – миналата събота ходих дотам. Пак ще остане за друг път…

  3. е да, ама аз пък миналата седмица имах доста работа из Пловдив, та не можах да скоча. Ама като идвам към София, мога да ти мейлна, за да пием по бира нейде 🙂 .

  4. е да, ама аз пък миналата седмица имах доста работа из Пловдив, та не можах да скоча. Ама като идвам към София, мога да ти мейлна, за да пием по бира нейде 🙂 .

  5. Бива. (По бирата съдя, че го планираш за топлия сезон :))

  6. Бива. (По бирата съдя, че го планираш за топлия сезон :))

  7. Ех, как ми се размина на мен таз година морето 🙁 поне ваканцирах в София 😎

  8. Ех, как ми се размина на мен таз година морето 🙁 поне ваканцирах в София 😎

Оставете коментар