Categories
Ежедневно

Варна, морето, сините вълни…

Ваканция!Утре, 9 август, заминавам за Варна. Ще бъда там до края на уикенда, на работна среща с шефовете, които са там от вече доста време.

Очертава се там да бъдем запознати с някакъв нов, грандиозен проект, по който ще работим, но аз отсега предричам голям купон, много работа, плаж… все неща, които умеем добре, до съвършенство. Особено купона. Да не говорим пък за работата 🙂 . За плажа ще видим, дано времето да е хубаво и да позволява такъв тип развлечения.

Та тъй като ще съм изцяло погълнат от описаните по-горе неща, вероятно няма да мога да следя много-много какво се случва тук, възможно е дори да не остане време да пиша оттам, затова с тази публикация официално обявявам, че излизам в кратка блог-отпуска.

Та ако някой от наминаващите наоколо е във Варна по това време или пък някой варненец случайно (или недотам) четящ блога ми има желание да пие кафе с мен, може да се обади, няма да откажа още приятни емоции.

Ами това е то, до скоро…

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

12 отговори на “Варна, морето, сините вълни…”

Вашият коментар