Categories
Ежедневно

Петък, 27 април

Днес ми е много умрял ден. Цял ден не мога да си събера мислите, да се концентрирам и да свърша нещо като хората, а имах цял куп задачки-закачки за вършене. Не че не ги свърших, но някак с нежелание. Цял ден съм разложен и отпуснат като сланина на слънце, пия кафе, наливам се с Кола Кола и паля цигара от цигара. Щом 3 часа умувах върху един мейл от 10 реда…

Дори ме домързя да изляза за 5 минути и да си купя вестник Труд, за да видя дали Деляна ми е пуснала новината, която беше обещала, че ще публикува. (В този ред на мисли, ако някой има днешния брой на Труд (петък, 27 април), може да се обади. Склонен съм да почерпя кафе за изрезката от вестника, която ме интересува.)

Сутринта початих с BloodIce в говорилника на Google. После – малко с Дея в Skype. После на който и да се обадих, се правеше на силно заангажиран и не му беше до чат с мен. Други пък въобще не се сещат за мен, само от куртоазия, като се чуем, обещават да се видим, пък после – грънци.

Тази вечер съм на свирнята на Ivory Twilight в Пъзела. Имам уговорка с бая народ да се видим там, наистина ми се иска да стане голям купон, въпреки че настроението ми е по-скоро за някаква форма на битов алкохолизъм, а не за социално наливане с бира и слушане на песни на Nightwish. Всъщност ще видим.

Вашият коментар