Categories
Театър

На театър в Пловдив и през ЯНУАРИ 2008

Програмата на пловдивсия театър за първия месец от следващата година е готова. Предстои премиера – „Човекоядката“, която няма да гледам засега. Датите са 23 и 28 януари. Веднага се забелязва, че през януари Мариус няма да играе „Сътресение“ в Пловдив. Забелязва се, също така, че Театър „Българска армия“ ще гостува на пловдивска сцена на 26 януари с постановката си „По-големият син“ на Александър Вампилов. Пиеса, в която воюват честност и подлост, вярност и предателство, чистота и цинизъм. Това ще го гледам.

Билети – онлайн или в билетния център на театъра и книжарници „Магелан“.

Иначе театъра си има нов сайт – www.dtp.bg -, който изглежда безкрайно нединамичен и неинформативен. За актуалност хич не ми се споменава. Надявам се това да се промени през януари, когато се очаквало да заработи като хората. „И тогава предвиждам такъв живот, че само си викам „Дано!“

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

Вашият коментар