Categories
Интернет

Microsoft Apps Vs Google Apps

Windows Live Community Builder logo
Без много (да не кажа дори никакъв) шум, Microsoft стартираха най-новата си услуга – Windows Live Community Builder, която предлага Windows Live услуги, пригодени за собствениците на домейни. В пакета се включват Live Mail, споделяне на снимки, календар, приложение за складиране на файлове онлайн – LiveDrive и др.

Google Apps
Идеята очевидно е Microsoft да се конкурира с услугата на Google – Google Apps, като на потребителите на Windows Live и други приложения на Microsoft ще се предлагат допълнителни услуги — известявания (alerts), централна листа за контакти, дизайнер на страници „Spaces“ и др.

А аз ползвам Google Apps и съм повече от доволен. Вероятно ще пробвам що за чудо е това с някой домейн, за който вече съм забравил, че съществува. Но ако има някой, който е готов да експериментира преди мен – да сподели мнение.

Струва ли си? 😈

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

Вашият коментар