Кока Кола ZERO

Coca Cola Zero

Coca Cola ZeroДали заради Световното по футбол/вувузела или по друга причина, Агрофина ООД са внесли в България от любимата ми Coca Cola ZERO. За тези, които не знаят какво е това – най-общо е Кока Кола без захар с вкуса на Кока Кола със захар.

Кока Кола ZERO може да се намери само в кутийки по 0,330 ml., брандирани с логата на Световното по футбол. В по-добрите супер-мега-хипер маркети, за около 1,50 лв.

Искрено се надявам количествата да се изчерпат бързо, а Кока Кола България най-сетне да започнат да изследват по-качествено и обстойно потребителския вкус и очаквания в България (както твърдят, че правят) и когато останат изненадани, да започнат да предлагат бранда по-масово на родния пазар.

Включете се в разговора

35 коментари

 1. абсолютно, иначе и преди световното тук там се забелязваше, но си е рядкост, а иначе явно не изследват много много, защото пуснаха недоразумението Кока Кола Блек, което набързо си го прибраха

 2. coca-cola zero e coca-cola без захар, също като coca-cola light и със същия вкус като coca-cola light… подсладителите и в двете са канцерогенни, не бих препоръчвал на никого, освен в редки случаи на хора с диабет.

  1. Де да беше само глюкозо-фруктозен сироп, освен това съдържа и аспартам маскиран като някво „Е“, което уврежда директно Мозъкът.

    1. е вярно не съм обърнал внимание че си пше точно, но знам че на накои места го пишат като Е951

 3. Даже и за хора с диабет не са полезни – това само ще им усложни положението. Захар или нищо. Подсладителите са си жива отрова. Надвам се точно обратното – да не внасят тоя боклук изобщо повече!

 4. абсолютно, иначе и преди световното тук там се забелязваше, но си е рядкост, а иначе явно не изследват много много, защото пуснаха недоразумението Кока Кола Блек, което набързо си го прибраха

 5. coca-cola zero e coca-cola без захар, също като coca-cola light и със същия вкус като coca-cola light… подсладителите и в двете са канцерогенни, не бих препоръчвал на никого, освен в редки случаи на хора с диабет.

 6. Даже и за хора с диабет не са полезни – това само ще им усложни положението. Захар или нищо. Подсладителите са си жива отрова. Надвам се точно обратното – да не внасят тоя боклук изобщо повече!

 7. Пил съм я веднъж в чужбина и ми хареса. Дано да започнат да я внасят, въпреки че пак е вредна.

  1. аз по никакъв начин не твърдя, че е полезна, безвредна и пр. Харесва ми като вкус, пия я при всяка визита зад граница, затуй се зарадвах, че вече я има и тук, та мога да й се наслаждавам по-често 🙂

 8. същите внасят и Cherry Coke и Diet Cherry Coke. но трудничко се намират още…

  1. видях ги и двете, но малко ми идва странна като идея комбинацията с череши, та се израдвах само на НУЛА-та, щото още преди време ми бяха казали, че няма шанс скоро да я видя в България, щото нямало да се пие.

   1. Има и с ванилия – тя ми е просто убийствено сладка, но черешката е супер 🙂

 9. Де да беше само глюкозо-фруктозен сироп, освен това съдържа и аспартам маскиран като някво „Е“, което уврежда директно Мозъкът.

 10. е вярно не съм обърнал внимание че си пше точно, но знам че на накои места го пишат като Е951

 11. Пил съм я веднъж в чужбина и ми хареса. Дано да започнат да я внасят, въпреки че пак е вредна.

 12. същите внасят и Cherry Coke и Diet Cherry Coke. но трудничко се намират още…

 13. видях ги и двете, но малко ми идва странна като идея комбинацията с череши, та се израдвах само на НУЛА-та, щото още преди време ми бяха казали, че няма шанс скоро да я видя в България, щото нямало да се пие.

 14. аз по никакъв начин не твърдя, че е полезна, безвредна и пр. Харесва ми като вкус, пия я при всяка визита зад граница, затуй се зарадвах, че вече я има и тук, та мога да й се наслаждавам по-често 🙂

 15. Има и с ванилия – тя ми е просто убийствено сладка, но черешката е супер 🙂

 16. ;( В Била такова „животно“ нема, а на о. Корфу (където все пак бях и аз) ми хареса и бих си поглезила небцето :)))

 17. ;( В Била такова „животно“ нема, а на о. Корфу (където все пак бях и аз) ми хареса и бих си поглезила небцето :)))

Оставете коментар