Categories
Софтуер

Ако ти трябва… IE7

Internet Explorer 7
От Майкрософт са премахнали изискването за легален, лицензиран и т.н. Windows (Genuine Advantage validation) за изтегляне и инсталиране на Internet Explorer 7. Сега браузърът им е включен като „High Priority“ update. Това за онези, които искат да се ъпдейтват, обичат да ползват само последните новости и въпреки това ползват IE 🙂 Така де, ако някой не го кефи, но го има, винаги може да си го деинсталира – през Control Panel, в „Add/Remove Programs“

Ако искаш да изпробваш как се държат сайтове на IE6 и IE7 (освен на Firefox), можеш да си ги инсталираш и двете версии на един компютър, с помощта на VirtualPC. Ето го ръководството.

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

Вашият коментар