Categories
Бележки

Къш!

ErrorТоку-що изчистих от четеца си абсолютно всички блогове, които не предоставят пълен фийд, а очакват да им правя и посещение, за да си дочета материала. Не става. Къш!

Също така, отсега насетне смятам (за неопределен период от време) да спра да коментирам в блогове, в които коментарите ми се задържат за модерация – чудесно, решението си е на собственика, ама пък и мнението си е мое, та мога и да си го спестявам. Ако е нещо важно, може да го напиша тук. (ако регистрацията е отворена, това не важи – ще се регистрирам, стига коментарите ми да не се задържат)

Освен това вероятността да коментирам в блог, хостван в Blogger клони към 0, по причини, които не желая да споделям. Ако имам какво да кажа по някя тема, видяна в такъв блог, ще си публикувам мнението тук.

Смятам, също така, без предупреждение да затривам всички коментари в този блог, които не са на кирилица.

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

6 отговори на “Къш!”

Вашият коментар