Categories
Ежедневно

Без коментар

Loading

Ето какво получих току-що в пощата си, като коментар за написаното от мен по повод „постановката за микровълнова“ в пловдивския театър „Албена“

Оставям го без коментар, особено частта за „публичното пространство“, но вие ако имате желание – заповядайте 🙂

(има малко по-голяма версия след щракване)

email

Update: бърза справка разкри, че получената заплаха е от сина на режисьора Бойко Илиев, Николай Илиев… годеник на Саня Борисова. Което прави ситуацията изключително първобитна.

12 replies on “Без коментар”

Ами тъй де като няма какво да се каже по същество влиза юмрука/петата в действие. Нищо де може да му вземем парите след срещата на този “борец за правдата”.

Хмдаааа… такива са рисковете от независимата театрална критика. Както беше казал един общ приятел – в България качествена художествена критика може да се прави само анонимно.

Ама недей така, момчето е истински кавалер. Не заплашва с мутри, а със собствената си пета. Годеник – мечта, ако се съди по отношението на премиера (сочен от мнозина за най-красивия мъж в България) към физическото насилие.

Ми прав е човека – ако наричаш годеницата му “пън” това показва и лично отношение и проблема става личен. 🙂 Като се научиш да даваш професионална критика може и отношението да се промени 🙂

Извинете г-н Цонев, кога станахте мазило ? Дали ще е възможно и аз да ви размажа , върху филийка примерно ?

Обиковено критиците са хора които никога не са постигали успехите на хората които критикуват. Жалко ,че ти е писал сега не може да ти размаже физиономията.

Саня Борисова не успя да понесе елементарна роля в посредствен сериал, какво остава за Албена. Не е нужно аз самата да съм Мерил Стрийп, за да го кажа.

Аз също гледах “Албена” и според мен пиесата беше добра. Даже след края и бяхме в гримиорната на Саня. Тя  се държа много добре въпреки, че се осетихме, че бързаше за някаде. Не мисля, че подобен род коментари са уместни.

Leave a Reply