Categories
Ежедневно

всекиДНЕВНИК

Loading

Прекрасно начало на месеца и работната седмица. Дори бях забравил, че днес е Първи. Отварям си пощенската кутия и вътре ме чака днешният брой на „Дневник“. Тези, които идват често тук, знаят за какво иде реч и за развръзката, с която получих съвсем неочакван подарък-изненада – тримесечен абонамент за вестника.

Сутрин. Кафе, цигара, вестник… е, не е Financial Times, ама и по-добре, щото нищо не вдявам от онова, което е написано вътре. Дневник е вестникът! Пък и ако толкова ти липсва Файненшънал Таймс, имаш си цял раздел Финанси. На български език. Какво по-яко от това?

В днешния брой открих и приложение, някакво специално издание на списание „HoReMag“, предназначено да осветли читателите за всичко, което е необходимо да се знае за конферентния туризъм. Много полезно. Дори и да не се налага да се организира конференция – голяма част от информацията би послужила за всякакви по-големи публични изяви.

В крайна сметка бая кафе изпих докато изчета всичко. Каква по-голяма гъзарийка от това да си четеш вестника, който искаш да четеш и който не можеш да намериш в Пловдив, седнал в любимото кресло, с чаша кафе и цигара в ръка?

Вашият коментар