Вашите пари са с предимство!

Съвет: ако искаш да видиш грозната снимка на цял екран, цъкай отгоре докато се отвори
predimstvo

Тъй като снимката е лоша заради светлината, на надписа пише: „Вашите пари са с предимство! Докъде ще стигнете зависи само от Вас“. И това е билборд на ОББ, опставен на оживена улица в Пловдив. По ирония на съдбата, когато го видях за първи път, до него беше спряла полицейска кола – бяха наизлезли униформени, извадили си бяха и радар, защото улицата е без много пресечки и позволява настъпване на газта.

Какво може да си помисли човек като види тази гледка?

Ето какво си помислих аз:

 • Мисъл 1: КАТ нямат пари за собствена рекламна кампания, затова разчитат на ОББ.
 • Мисъл 2: ОББ и КАТ са комбина, на полицаите ще им бъде зачислен ПОС-терминал /няма да се налага да си държиш 10-20 лева зад шофьорската книжка, ей така, за всеки случай/.
 • Мисъл 3: Ако имаш пари, предимството ти е осигурено.
 • Мисъл 4: ОББ се мислят за креативни.
 • Мисъл 5: ОББ поощрява корупцията в МВР.

Включете се в разговора

4 коментари

 1. Още повече, че рекламират взаимни фондове. Тази цялата, взаимна работа… хмф. 😐

 2. Още повече, че рекламират взаимни фондове. Тази цялата, взаимна работа… хмф. 😐

 3. И най-вече, при такава реклама човек трябва да е уведомен за рисковете. Трябва да знае, че не само може да остане без „лихва“ а и да загуби основната сума.
  В този контекст, надписа „Докъде ще стигнете зависи само от Вас“ е огромна заблуда. В момента, в който дадем парите във фонда, вече нищо не зависи от нас…

 4. И най-вече, при такава реклама човек трябва да е уведомен за рисковете. Трябва да знае, че не само може да остане без „лихва“ а и да загуби основната сума.
  В този контекст, надписа „Докъде ще стигнете зависи само от Вас“ е огромна заблуда. В момента, в който дадем парите във фонда, вече нищо не зависи от нас…

Оставете коментар