Целият град е … Конфитюр

Тази вечер бях на караоке в „Мармалад“ с Ицо и Донка. Донка пя няколко песни, аз й бях беквокал на едно от изпълненията (забелязвам, че гласът ми се е променил страшно много от тежката музика и колкото и правилно да пея, си излиза едно хевиметълско грачене). Размазваща вечер, поредната, в която оставам без глас. То не бяха песни, то не бяха изговорени глупости (от мен, разбира се, другите само ме гледаха възмутени 😛 Ама нали си ме знаете, като ме налегне простотията, няма край, бате). Аз, Донка и една нейна позната (вече не й помня името, да ме прощава, ама май прекалих с Черния коч) останахме до края; в крайна сметка между няколкото цигари с Донка пред детската градина се разбрахме, че няма да се женим, а само ще се сгодим, за да не плаща високи данъци. Окей, ще я държим официално сингъл за момента :). После може и да не й се размине.

В събота сме на Hell No! в Петното. Поздравленията се приемат тогава, на място :). Лека нощ.

Включете се в разговора

12 коментари

  1. 😆 А подаръци да носим ли? (тенджери….,прахосмукачки…) 🙄 Щом дуета се е получил…хайрлия да е! 😉

  2. 😆 А подаръци да носим ли? (тенджери….,прахосмукачки…) 🙄 Щом дуета се е получил…хайрлия да е! 😉

  3. и един пистолет за невестата – като и дойде в повечко да си гърми 😉

  4. и един пистолет за невестата – като и дойде в повечко да си гърми 😉

  5. да бе… да вземеш да ме гръмнеш още първата вечер, айде няма нужда… бялата риза с неудобно дълги ръкави ще свърши работа.

  6. да бе… да вземеш да ме гръмнеш още първата вечер, айде няма нужда… бялата риза с неудобно дълги ръкави ще свърши работа.

Оставете коментар