Categories
Ежедневно

Весели празници! На всички вас!

Loading

Работите на свободна практика, като предприемачи или като служители в офис от 9 до 5. Сами сте, обвързани или женени, с или без деца. Работите толкова много и все различни професии, че дори не мога да ги изброя всички, без да пропусна 2/3 от тях.

Това, което ви свързва е, че идвате тук от време на време, за което съм ви безкрайно признателен. Вие станахте моята малка общност и аз наистина много се радвам да видя емоциите ви в коментарите, които оставяте под публикациите. Дори и ти – да, ти! – читателят, който никога не коментира и не казва нищо, но идва сегиз-тогиз, за да прочете написаното – ти също си част от тази общност.

Щастлив съм, че сте тук и ме подкрепяте. Прекрасно е, че има толкова много хора, които намират публикациите за ценни и струващи да бъдат прочетени (а понякога и коментирани). Радвам се, че този блог ми помогна да се запозная с всички вас – с някои дори лично, че дори станахме и приятели.

Без значение кой си, какъв си или защо си тук, сега, на празниците, бих искал да ти кажа, че се радвам, че си тук; надявам се, че ще продължим да сме заедно и за напред.

Пожелавам ти прекрасни празници, изпълнени с радост и веселие, смях, любов и чудеса!

Merry Christmas

2 replies on “Весели празници! На всички вас!”

Nevena_km каза:

Благодаря за пожеланията. Здраве и успехи!
Невена Михайлова

Nevena_km каза:

Благодаря за пожеланията. Здраве и успехи!
Невена Михайлова

Вашият коментар