Categories
Интернет

Нови технологии в Уикия

Loading

УикияНа 29 март беше създадено ново уики на български език в УикияБогомил Шопов е поискал създаването на уики „Нови технологии„.

Планираните основни теми, които ще се оформят съдържанието, са „социални мрежи, методи за анализ на мрежите, Интернет от неща, анализ на модели на поведение, уеб-реклама, блогове и всичко, което завършва на 2.0 и скоро на 3.0

Искрено се надявам, че това уики ще бъде успешно и съвсем скоро в него ще допринасят много потребители, на които темите са интересни, а съдържанието ще бъде полезно за всички онези, които не се престрашават да натиснат бутона „редактиране“. И че няма да го сполети тъжната участ на повечето от другите уикита на български език в Уикия – създадени, а след това – зарязани веднага или скоро след създаването им.

И понеже от доста време си мисля за създаване на едно уики за уикита (подобно на блоговете за блогове, блогване и т.н.), много е възможно да осъществя идеята си в този проект – тематиката го позволява, а мисля, че и като цяло атмосферата ще бъде приятна за създаване и допълване на съдържанието.

6 replies on “Нови технологии в Уикия”

Вашият коментар