Categories
Интернет

Нови технологии в Уикия

УикияНа 29 март беше създадено ново уики на български език в УикияБогомил Шопов е поискал създаването на уики „Нови технологии„.

Планираните основни теми, които ще се оформят съдържанието, са „социални мрежи, методи за анализ на мрежите, Интернет от неща, анализ на модели на поведение, уеб-реклама, блогове и всичко, което завършва на 2.0 и скоро на 3.0

Искрено се надявам, че това уики ще бъде успешно и съвсем скоро в него ще допринасят много потребители, на които темите са интересни, а съдържанието ще бъде полезно за всички онези, които не се престрашават да натиснат бутона „редактиране“. И че няма да го сполети тъжната участ на повечето от другите уикита на български език в Уикия – създадени, а след това – зарязани веднага или скоро след създаването им.

И понеже от доста време си мисля за създаване на едно уики за уикита (подобно на блоговете за блогове, блогване и т.н.), много е възможно да осъществя идеята си в този проект – тематиката го позволява, а мисля, че и като цяло атмосферата ще бъде приятна за създаване и допълване на съдържанието.

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

6 отговори на “Нови технологии в Уикия”

Вашият коментар