Categories
Web

Конкурс за дизайн на сайта на Младежки театър

Loading

Младежки театър „Николай Бинев“ имат нужда от сайт на театъра и за целта подхождат по най-разумния начин – не се ангажират с първата срещната оферта, а обявяват конкурс, за да могат да подберат най-добрия възможен облик на сайта си, който едновременно да е актуален към уеб действителността и същевременно да резонира с мисията на театъра.

Изискване е кандидатите да се съобразят със спецификата на културната институция и аудиторията на театъра и водещите тенденции в областта на уеб дизайна и програмирането за уеб.

Сайтът трябва да съдържа информация в няколко области:

  • месечна програма – за голяма и камерна сцена
  • репертоар – за деца, за възрастни
  • новини
  • информация за театъра: трупата, администрация и технически състав, история, сцени (технически параметри – грунд рис, снимки, информация за сцените, предназначено за гостуващи трупи, и желаещи да наемат помещенията)
  • контакти
  • информация за билети
  • партньори на театъра

Необходимо изискване е и обмисляне на бързото, лесно и функционално администриране на сайта. Желателно (но не задължително условие) е представяне и на идея за визията и на административния панел на сайта.

Предложенията за облик на Начална страница + облик на страница за заглавие от репертоара (в удобен за бързо разглеждане формат – jpeg, png, pdf) на е-поща pr@mlt.bg до 25 септември. Най-добрите и избрани проекти и прототипи ще бъдат поканени за представяне на проектите и обсъждане на 1 и 2 октомври пред комисия от театъра и авторитетното жури на конкурса БГсайт.

Въпроси и записвания на email: pr@mlt.bg и office@mlt.bg и телефони: 02/9394053, 02/9394011. Аз също имам някаква „повече информация“, затова вероятно можете да питате и мен.

Театърът гарантира, че отпадналите предложения идеи или части от тях няма да бъдат използвани за каквито и да било цели извън рамките на конкурса и няма да бъдат реализирани в спечелилия конкурса дизайн.

Спечелилият конкурса дизайн и проект, освен право за реализация, ще получи и финансов стимул. Включете се, проектът е голям и си струва да е част от портфолиото ви.

Вашият коментар