Categories
Ежедневно

Хей, ти! Имам да ти кажа нещо!

Хей, ти! Да, ти! Не знам дали Sprite има да ти казва нещо, но аз имам (както и много други хора от цял свят – днес е Blog Action Day (bg))!

Тъй че сядай и слушай/чети внимателно!

Вероятно си чувал от баба си приказката, че всеки трябва да посади поне по едно дърво в живота си. Не ме питай защо – ако се замислиш и сам ще стигнеш до правилния отговор.

Ако все още не си дал своя принос, но пък имаш желание, тази статия, на английски или тази, на български, биха ти били от полза за правилното засаждане на дръвчето. И ако следваш инструкциите, вероятността дръвчето да изсъхне е много малка.

Да, съзнавам, че в днешното забързано ежедневие е много трудно да отделиш време и да се занимаваш с други неща, освен с работата си. Спокойно, дишай дълбоко, стига да имаш желание, Горичка.bg ще се радват да посадят още едно дръвче, специално подарено от теб. Даже не е необходимо да ставаш от компютъра – отиваш на тази страница, попълваш формуляра и се връщаш към работата си. Така хем баба ти ще е спокойна, че си изпълнил заръката й, хем няма да се отделяш от работата си.

И ти гарантирам, че удовлетворението, което ще изпиташ, е неописуемо – ще си свършил нещо полезно – не за някой друг, а за себе си.

Време е за Екшън!

Вашият коментар