Categories
Ежедневно

Весели празници!

Christmas treeЕто, че още една година се търкулна неусетно, отстъпвайки пред няколко празника, с които да я изпратим подобаващо. Ето защо отсега искам да пожелая на всички ви весели празници! Защото празничното настроение не идва изведнъж, то трябва се създава постепенно, с дребни на пръв поглед дела и жестове. Като тази публикация.

Искам да благодаря на всички, които през отиващата си година посещавахте блога ми (някои редовно, други – не чак толкова), четяхте написаните неща (някои – между редовете, но все пак четяха), коментирахте (кой каквото го е вълнувало), харесвахте или не публикациите ми… Надявам се искрено да сте се забавлявали наоколо. Благодаря на всички, които даваха по едно рамо тук-таме, когато имаше нужда (а такива моменти не липсваха), за да може блогът да продължи да съществува (някои забелязаха, че имаше мигове, в които той не съществуваше). Оценявам го!

Желая на всички ви щастлива, здрава и успешна 2010 година! Бъдете още по-реални, любими и обаятелни!

Бъдете най-щастливите, най-добрите и най-красивите! Бъдете себе си!

Наздраве!

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

2 отговори на “Весели празници!”

Вашият коментар