Готвиш ли се за Хелоуин?

freddy kruegerТази година, на Хелоуин (31.10, ако си забравил), партито ще е в клуб „Пъзела“. Ще забиват Ivory Twilight, които обещават „костюми, хореография, умни погледи, лудост в очите и още изненади“.

Новина от кухнята – групата ще представи своето ново, демонично парче.

Началото е обявено за 22:00, но ако си истински фен (на групата или на идеята за маскарада), ще е добре да си там по-рано. С подходящ костюм, разбира се.

Забележка: Маскирани като пияни и/или бясни хеви метъли не се броят! – такива ще бъдат допълнително маскирани на входа 😈

Моят костюм е готов, а твоят?

Включете се в разговора

8 коментари

 1. Веднъж съм бил на маскарад, но с хенд-мейд костюм и не стана много сполучливо 🙁 Но още тогава се бях запитал, театрите не дават ли костюми под наем?

 2. Веднъж съм бил на маскарад, но с хенд-мейд костюм и не стана много сполучливо 🙁 Но още тогава се бях запитал, театрите не дават ли костюми под наем?

 3. Хенд-мейд могат да станат много яки, сига да знаеш какво очакваш да постигнеш. Моите всички костюми за маскарад са такива. Иначе театрите дават, стига да знаеш (отново) какво искаш – не оставяй гардеробиерката да знае и решава как искаш да се облечеш 🙂 .

 4. Хенд-мейд могат да станат много яки, сига да знаеш какво очакваш да постигнеш. Моите всички костюми за маскарад са такива. Иначе театрите дават, стига да знаеш (отново) какво искаш – не оставяй гардеробиерката да знае и решава как искаш да се облечеш 🙂 .

 5. Съгласен! Само че силно зависи от майстора 🙂
  Май в „Широко затворени очи“ Том Круз си взе костюм (или маска само) под наем от едно магазинче, та си представях, че и в театъра има манекени с костюми и само трябва да си избереш 🙂

 6. Съгласен! Само че силно зависи от майстора 🙂
  Май в „Широко затворени очи“ Том Круз си взе костюм (или маска само) под наем от едно магазинче, та си представях, че и в театъра има манекени с костюми и само трябва да си избереш 🙂

 7. Така се случва на филмите… или в други държави (аз лично съм си наемал костюм за LARP от Франция, преди да се зарибя да си правя сам). В театъра трябва да знаеш конкретно какво ти трябва и за какво – какъв панталон, риза, друго, защото всички костюми са складирани по пиеси в огромни помещения и няма кой да ти даде свободно да обикаляш, да си разглеждаш и харесваш – ателиетата по костюми си имат и друга работа, все пак.

 8. Така се случва на филмите… или в други държави (аз лично съм си наемал костюм за LARP от Франция, преди да се зарибя да си правя сам). В театъра трябва да знаеш конкретно какво ти трябва и за какво – какъв панталон, риза, друго, защото всички костюми са складирани по пиеси в огромни помещения и няма кой да ти даде свободно да обикаляш, да си разглеждаш и харесваш – ателиетата по костюми си имат и друга работа, все пак.

Оставете коментар