Categories
Хумор

Знамето на България (според БРФК)

Снимката по-долу представлява сертификат за Балкански шампион, който БРФК издава на кучетата-шампиони, спечелили титлата. Според организацията, българското знаме изглежда маааалко по-различно, отколкото е в действителност…


цък за по-голяма версия

Нарочно заличих името на кучето, породата и собственика му, защото тия от БРФК са достатъчно малоумни, че да седнат да правят проблеми и да режат на предстоящите изложби хайванчето заради некадърността си.

Edit: На второ четене забелязвам, че не само са омотали знамето, ами са пропуснали да сложат и дата на издаване…

Още един бонус от същата серия – Сертификат за национален шампион на РБългария, издаван от БРФК. Дружеството определено има проблем с дизайнерите си, тъй като на втория сертификат, за сметка на знамето и липсващата дата, името на Междунарoдната киноложка федерация (FCI) е оакано…


цък за по-голяма версия

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

4 replies on “Знамето на България (според БРФК)”

Вашият коментар