Какво очаквате да откриете в сайта на театър?

Какво очаквате да видите/намерите (като информация, елементи на дизайна, функционалност ), когато отваряте сайт на [български] театър? Какво не бихте искали да виждате?

Включете се, споделете очакванията и вижданията си за онлайн лицето на българския театър.

Включете се в разговора

16 коментари

 1. Като изключим удобно сортираната информация за програмата и творбите…
  Снимки от представлението – в прилично качество и размер, а не някакви миниатюри от по 300×200 пиксела 🙂

 2. Освен горе описаните, също и информация (биография) за актьорите и екипа подготвящ постановките, заедно със снимки, а за главните актьори и интервюта. Също трябва да има и история на самия театър, на сградата в която се помещава, информация за директорите на театъра в миналото и сега.
  Евентуално може да се сложи и секция за дарения, с описани сметки и paypal акаунт 😉

 3. Като изключим удобно сортираната информация за програмата и творбите…
  Снимки от представлението – в прилично качество и размер, а не някакви миниатюри от по 300×200 пиксела 🙂

 4. Освен горе описаните, също и информация (биография) за актьорите и екипа подготвящ постановките, заедно със снимки, а за главните актьори и интервюта. Също трябва да има и история на самия театър, на сградата в която се помещава, информация за директорите на театъра в миналото и сега.
  Евентуално може да се сложи и секция за дарения, с описани сметки и paypal акаунт 😉

 5. Както ти написах във fb – коментари. Всеки има своя гледна точка и най-голямата дупка във тези сайтове според мен е именно липсата на обратна връзка. Каквато и да ми е мотивировката да отида, ще ми е интересно да видя гледната точка на други зрители. Въпреки уникалността на едно представление възоснова на личността, това ще е плюс според мен.
  И плюс гореизказаното 🙂

 6. Както ти написах във fb – коментари. Всеки има своя гледна точка и най-голямата дупка във тези сайтове според мен е именно липсата на обратна връзка. Каквато и да ми е мотивировката да отида, ще ми е интересно да видя гледната точка на други зрители. Въпреки уникалността на едно представление възоснова на личността, това ще е плюс според мен.
  И плюс гореизказаното 🙂

 7. Съгласна съм с всичко от написаното – полезно е да има програмата на театъра, както и информацията от програмите на самите постановки, снимки (с прилично качество), биографии (също със снимки, интернет поколението обича снимките), интерактивен елемент (на първо време коментари би било по-добре от форум, защото няма гаранция, че форумът би бил активен). Кратки откъси от постановки на видео също биха имали „зарибяващ“ ефект, според мен. Освен даренията ще е добре да има и пряка връзка към онлайн форма за купуване на билети – като bgbileti или собствена система за продажба на билети на театъра, примерно посредством epay, а най-добре и двете.

 8. П.п. Не разбирам какво стана – поиска ми някаква регистрация, после ме публикува с юзърнейма, не с името ми… Извинявам се за мазнята.

 9. Съгласна съм с всичко от написаното – полезно е да има програмата на театъра, както и информацията от програмите на самите постановки, снимки (с прилично качество), биографии (също със снимки, интернет поколението обича снимките), интерактивен елемент (на първо време коментари би било по-добре от форум, защото няма гаранция, че форумът би бил активен). Кратки откъси от постановки на видео също биха имали „зарибяващ“ ефект, според мен. Освен даренията ще е добре да има и пряка връзка към онлайн форма за купуване на билети – като bgbileti или собствена система за продажба на билети на театъра, примерно посредством epay, а най-добре и двете.

 10. П.п. Не разбирам какво стана – поиска ми някаква регистрация, после ме публикува с юзърнейма, не с името ми… Извинявам се за мазнята.

 11. P.S. каква е тази безумна чудесия за коментари, която освен това ми праща спам?

 12. P.S. каква е тази безумна чудесия за коментари, която освен това ми праща спам?

 13. media coverage – и не само хвалебствените отзиви, разбира се. всичко. 🙂
  а наред със снимките, може и някои интригуващи цитати от пиесите.

 14. media coverage – и не само хвалебствените отзиви, разбира се. всичко. 🙂
  а наред със снимките, може и някои интригуващи цитати от пиесите.

Оставете коментар