Без коментар

Ето какво получих току-що в пощата си, като коментар за написаното от мен по повод „постановката за микровълнова“ в пловдивския театър „Албена“

Оставям го без коментар, особено частта за „публичното пространство“, но вие ако имате желание – заповядайте 🙂

(има малко по-голяма версия след щракване)

email

Update: бърза справка разкри, че получената заплаха е от сина на режисьора Бойко Илиев, Николай Илиев… годеник на Саня Борисова. Което прави ситуацията изключително първобитна.

Включете се в разговора

12 коментари

  1. Ами тъй де като няма какво да се каже по същество влиза юмрука/петата в действие. Нищо де може да му вземем парите след срещата на този „борец за правдата“.

  2. Хмдаааа… такива са рисковете от независимата театрална критика. Както беше казал един общ приятел – в България качествена художествена критика може да се прави само анонимно.

      1. Ама недей така, момчето е истински кавалер. Не заплашва с мутри, а със собствената си пета. Годеник – мечта, ако се съди по отношението на премиера (сочен от мнозина за най-красивия мъж в България) към физическото насилие.

  3. Ми прав е човека – ако наричаш годеницата му „пън“ това показва и лично отношение и проблема става личен. 🙂 Като се научиш да даваш професионална критика може и отношението да се промени 🙂

  4. Извинете г-н Цонев, кога станахте мазило ? Дали ще е възможно и аз да ви размажа , върху филийка примерно ?

  5. Обиковено критиците са хора които никога не са постигали успехите на хората които критикуват. Жалко ,че ти е писал сега не може да ти размаже физиономията.

  6. Саня Борисова не успя да понесе елементарна роля в посредствен сериал, какво остава за Албена. Не е нужно аз самата да съм Мерил Стрийп, за да го кажа.

  7. Аз също гледах „Албена“ и според мен пиесата беше добра. Даже след края и бяхме в гримиорната на Саня. Тя  се държа много добре въпреки, че се осетихме, че бързаше за някаде. Не мисля, че подобен род коментари са уместни.

Оставете коментар