Categories
Web

Жури в пиксели

Logo BG Site 2012

Тази година отново, за втора поредна година, бях поканен да съм в журито на БГ Сайт, което за мен е чест и приех с радост, още повече, че това ми позволява още по-добре да следя състоянието на българския уеб. Така тази година в журито сме 60 души!

Ето как изглежда снимката ми в сайта:

Има промени в организацията на конкурса и тази година съм част от групата SEO/SMM – членовете на всяка група избират свои критерии, според които гласуват и оценяват участниците, а оценките на групите имат различна тежест при формиране на крайната, обща оценка. Повече подробности има на страницата за журито.

Ранните регистрации стартират от днес и ще продължат до 13 юни.

13 издание, стартира на 13-ти и продължава до 13-ти. Годината е 2012. Светът ще продължи да съществува и след 21.12.2012, така че пратете поздрави на маите и… дайте да ви видя сайта 🙂 .

Малко уточнение, което правя отсега – тази година само ранните регистрирани участници ще получат пълните ми бележки за сайтовете си безплатно. Всички останали участници ще получат само кратки коментари и съвети.

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

Вашият коментар