Изгубени, сезон IV

Задава се новият сезон (четвърти поред) на небезизвестния сериал „Изгубени„. Феновете му знаят за какво иде реч – група оцелели от самолетна катастрофа на затулен на майната си неизвестен остров, неотбелязан на картата, се борят за оцеляването си.

Та в четвъртия сезон се очаква да има много насилие – в свое интервю Майкъл Емерсън (играе Бен) споделя, че още от първите епизоди ще има много кръв. Смесена с пот, сълзи и бягане през джунглата… Освен това разкрива, че сезонът е изпълнен с герои от миналото. (Носи се слух, че Майкъл и Уолт се появяват отново, наред с герои, за които зрителите мислят, че са умрели.)

В предишните епизоди бяха разкрити бая от загадките, остава да научим отговорите на няколко въпроса. Някои от тях:

Герои

 • Къде е/са Майкъл и Уолт?
 • Кой/Какво е Джейкъб?
 • Как Другите знаят, че Уолт е специален?

Островът

 • Какво представлява Черният дим?
 • Кракът с четирите пръста?
 • Защо Островът изцерява болните, а спира раждаемостта?

Други

 • Кои се спасяват?
 • Какво се случва с онези, които успяват да напуснат Острова?
 • Кой е на кораба?

Вече съм се наточил за голям екшън. А ти?

Включете се в разговора

16 коментари

 1. Не знаех че си зарибен по Lost. Аз още съжалявам, че го направих, но е толкова як, че няма да мога да спра да го следам. Все пак гледам да не започвам никакви други сериали. Изгубени ми стига и ми взима дори повече от свободното време, което мога да отделя за сериали. С тези зарибявки, които правят, май ще изгледам и четвъртия сезон.

 2. Не знаех че си зарибен по Lost. Аз още съжалявам, че го направих, но е толкова як, че няма да мога да спра да го следам. Все пак гледам да не започвам никакви други сериали. Изгубени ми стига и ми взима дори повече от свободното време, което мога да отделя за сериали. С тези зарибявки, които правят, май ще изгледам и четвъртия сезон.

 3. едва ли ще разкрият всичко, все пак ни чакат още 2 сезона, освен този, по-вероятно ще се появят нови въпроси. 😉

 4. едва ли ще разкрият всичко, все пак ни чакат още 2 сезона, освен този, по-вероятно ще се появят нови въпроси. 😉

 5. @Iko: не бях, не обичам сериалите като цяло, но така се случи, че изгледах един епизод… после се започна сваляне, гледане, сваляне, гледане… (не ми харесват дублажите на български)… и сега чакам сезон 4 с особен интерес.

 6. @Iko: не бях, не обичам сериалите като цяло, но така се случи, че изгледах един епизод… после се започна сваляне, гледане, сваляне, гледане… (не ми харесват дублажите на български)… и сега чакам сезон 4 с особен интерес.

 7. Лошото е, че има готови само осем епизода и съществува вероятност да го претупат, заради стачката на сценаристите.

 8. Лошото е, че има готови само осем епизода и съществува вероятност да го претупат, заради стачката на сценаристите.

 9. Нямам търпение! Преди месец изгледах трите сезона за втори път 🙂 🙂 Тея ABC с техните нови дати за излизане на сериалите стана ебати голямата пауза м/у 3-ти и 4-ти сезон

 10. Нямам търпение! Преди месец изгледах трите сезона за втори път 🙂 🙂 Тея ABC с техните нови дати за излизане на сериалите стана ебати голямата пауза м/у 3-ти и 4-ти сезон

 11. не е реклама, но – http://lost-bg.com – този сайт за мен е най-добрият по темата ИЗГУБЕНИ, правен от хората и феновете за хората и феновете 🙂 😈 с нетърпение чакам новият сезон и аз!

 12. не е реклама, но – http://lost-bg.com – този сайт за мен е най-добрият по темата ИЗГУБЕНИ, правен от хората и феновете за хората и феновете 🙂 😈 с нетърпение чакам новият сезон и аз!

 13. @Alex: А според мен lost-bg.com (и съпровождащото го уики и други страници) са абсолютна чекия, правени без оглед на каквото и да било спазване на авторско право, лицензни споразумения и т.н.

 14. @Alex: А според мен lost-bg.com (и съпровождащото го уики и други страници) са абсолютна чекия, правени без оглед на каквото и да било спазване на авторско право, лицензни споразумения и т.н.

 15. Лелеее, ти си златен… в последно време хич не успявам да намеря информация за любимите си сериали, особено след стачката на сценаристите.

  Доколкото разбирам премиера май се очаква началото на февруари, значи у нас до към Св. Валентин ще започнем да го гледаме.

  Сега ако се окаже, че знаеш нещо и за: 4400 и Heroes ще си направо златен 🙂 А ако не си ги гледал, силно ти ги препоръчвам 🙂

 16. Лелеее, ти си златен… в последно време хич не успявам да намеря информация за любимите си сериали, особено след стачката на сценаристите.

  Доколкото разбирам премиера май се очаква началото на февруари, значи у нас до към Св. Валентин ще започнем да го гледаме.

  Сега ако се окаже, че знаеш нещо и за: 4400 и Heroes ще си направо златен 🙂 А ако не си ги гледал, силно ти ги препоръчвам 🙂

Оставете коментар