Hell No! в Хасково

Вчера оркестър Hell No! имаше свирня в хасковския Клуб на културните дейци (т.нар. КДК). Моя милост беше там с тях.

За първи път чух такъв звук от тях – бай* Дилиян от SJK (да се свети името му) такъв саунд чек им врътна, че най-сетне си пролича, че групата са дали както много пари за техника, така и че самите те умеят да боравят завидно добре с нея. Това, което споделих е, че ми допадна как вокалите наистина се чуват, не се размиват в музиката. Нещо, което не се е случвало досега в Петното.

Беше купон, въпреки че нямаше много хора – все пак групата е непозната в Хасково, но съм убеден, че на следващите им участия ще е фраш, тъй като всички присъстващи откровено се кефеха.

В общи линии и Хасково вече не е същият след този концерт. А пък оркестъра има да помни и разказва по софри и седенки за двете девойки… 😯

––––
* – edit requested by Tinko

Включете се в разговора

14 коментари

 1. А някъде има ли снимки качени? Изобщо на групата дори да са от други участия?

 2. А някъде има ли снимки качени? Изобщо на групата дори да са от други участия?

 3. На този етап няма. Ако ми се обадиш, обаче, и ми кажеш за какво точно ти трябват, мога да ти пратя снимки от фотосесията, която беше направена.

 4. На този етап няма. Ако ми се обадиш, обаче, и ми кажеш за какво точно ти трябват, мога да ти пратя снимки от фотосесията, която беше направена.

 5. Ami..tui kato snimkite v site-a im sa malki i po4ti ni6to ne se vijda zatova… :))) i mi be6e liubopitno 😉 🙂

 6. Ami..tui kato snimkite v site-a im sa malki i po4ti ni6to ne se vijda zatova… :))) i mi be6e liubopitno 😉 🙂

 7. Сайтът всъщност е в процес на разработка, а това, което сега се вижда е някаква стара работа, колкото да има нещо на адреса.

 8. Сайтът всъщност е в процес на разработка, а това, което сега се вижда е някаква стара работа, колкото да има нещо на адреса.

 9. Съжалявам 😳
  И мерси за информацията 🙂

 10. Съжалявам 😳
  И мерси за информацията 🙂

Оставете коментар