Categories
Театър

Голи актьори ограбиха вестник

В програмата на представлението „Мъжка забавачка“ видях нещо, което наистина ме втрещи. Текст, копиран директно от сайта на в-к Стандарт. При това дори не се споменава източника на информация, просто нагло е изкопирано, барабар с правописните грешки и липсващата пунктуация. Въпреки, че отдолу ясно си пише © Стандарт. Издава ‘Стандарт нюз АД’. А после пиратството ограбвало актьорите, банери на министерство на културата с голи актьори…

Има и куп други грешки и нередности по оформлението, които са по-маловажни, но са факт. Типографски грешки, редакторски грешки, грешки на печатницата… Докато аз бях този, който отговаря за тези неща, редовно бях навикван, че ги допускам да се случват. Ето, сега след като ме няма, продължават да се случват. Шефе, още едно извинение ми дължиш…

Сега няма как да не отида на 7 май да го гледам това представление. И ще си нося листче и химикалче, за да си записвам впечатленията.

By Димитър Цонев

Аз съм Димитър Цонев и съм независим уеб стратег и анализатор — изследвам какво се е променило в дигиталния свят и как то дава отражения на бизнеса, както и за начини, по които да се подобри използването на новите технологии.

Също така съм дигитален футурист — следя за новите тенденции и начините, по които те ще окажат или вече оказват влияние на бизнеса и отделните потребители.

Повече за мен можете да прочетете на тази страница, а можете да се свържете с мен по някой от следните начини.

Вашият коментар