Напред

Изход

И ето, без никой да разбере, вече съм застанал на прага и единственото, което остава да направя, е да го прекрача, оставяйки зад себе си една интересна част от живота ми.

Избрах да напусна „собствената си фирма“, за да не се налага да се съобразявам с „ръководството“. В иначе моята фирма. Ситуацията е по-скоро комична, отколкото драматична, но няма да раздухвам подробности.

Научих доста, направих някои неща, преборих се да променя други. Доста неща оплесках или не свърших както трябва. За мен беше полезно цялото време, в което работихме заедно. Но не съжалявам за решението, което взех в началото на лятото. Еволюцията познава само една посока и тя е НАПРЕД – към нови предизвикателства и нови начинания. Пожелавам успех на всички, с които през годините работихме заедно и карахме нещата да се случват – те ще продължат да се случват и без мен, дори още по-добре. Убеден съм в това!

Включете се в разговора

14 коментари

  1. Успехи и смело напред 🙂 И да не забравиш имаш да черпиш кафе със сметанка 😉

  2. Успехи и смело напред 🙂 И да не забравиш имаш да черпиш кафе със сметанка 😉

  3. Успех! Надявам се следващата част от живота да е не по-малко интересна и още по-пълноценна!

  4. От все сърце ти пожелавам успех в новите начинания! Напълно убеден съм, че ще бъдат сполучливи и радостни за тебе. 🙂

    1. Благодаря, от сърце! Прекрасно е да знам, че каквото и да направя, приятелите ще застанат зад решението ми и ще ме насърчават да продължавам напред.

  5. От все сърце ти пожелавам успех в новите начинания! Напълно убеден съм, че ще бъдат сполучливи и радостни за тебе. 🙂

Оставете коментар